SCHILDERWERK BINNEN EN BUITEN

Geen zin of tijd om zelf te schilderen? Besteed uw schilderwerk uit! Keesmaat Schilderwerken kan u op veel vlakken ontzorgen. U wilt toch ook het beste schilderwerk voor uw huis of bedrijfspand? Kies dan voor een schilder met liefde voor zijn vak en passie voor uw woning of kantoor. Vakwerk met een persoonlijke benadering. Wij beschikken over eigen steigermaterieel en benodigdheden. Zo geven wij kleur aan uw schilderklus.

Hieronder geven wij u graag een impressie van onze werkzaamheden. Indien gewenst brengen wij u in contact met een van onze klanten. Een tevreden klant is immers onze beste ambassadeur. Lees de bevindingen van onze klanten op werkspot.

Veelzijdig binnen schilderwerk. Als binnen schilder zijn wij een echte fijnproever. Geef uw pand de uitstraling en de bescherming die het verdient. Met een grondige schilderbeurt of onderhoudsbeurt kan uw woning of bedrijfspand er weer jaren tegenaan. Problemen als gaten, scheuren of oneffenheden in wanden of plafonds worden uiteraard eerst aangepakt. Dit vormt een goede basis voor een strak resultaat. Daarna voorzien we uw pand van beschermend schilderwerk.

  • Diverse soorten behang (fotobehang, vinylbehang, glasvlies, glasweefsel, scanvlies, etc.)
  • Sausen van muren en plafonds (stucwerk met partners)
  • Structuurverf, kwartsverf